· 

Zuurstof

Vroeger bestond de lucht die we inademen voor ongeveer uit 78% stikstof, 20% zuurstof, 1,5% edelgassen en 0,5% koolzuurgas.

Echter door ontbossing, industriële vervuiling, chemtrails en het leegvissen van de oceanen neemt het zuurstofgehalte af.

 

Zuurstof is het 8e element, de kern bevat 8 positieve deeltjes en daar draaien 8 electronen (negatief) omheen. Dat is neutrale zuurstof.

Er bestaat ook zuurstof met 8 positieve deeltjes en 9 electronen er om heen. Deze zuustof is negatief geladen en geeft een stimulerend effect aan ons “immuunsysteem”.

Deze zuurstof is te vinden in de natuur, vooral bij bewegend water zoals aan de kust en bij watervallen, maar ook in de bergen is de zuurstof negatief geladen.

 

Het grootste probleem zit dus in de positief geladen zuurstof, dat wil zeggen 8 positieve deeltjes en 7 electronen. De positief geladen zuurstof remt het trilhaarepitheel af in onze longen en luchtwegen, welke nodig zijn om de ademhalingswegen te reinigen van ingeademde schadelijke stoffen. Met alle gevolgen, astma, bronchitis, emfyseem, virussen enzovoort, van dien.

 

In veel gebouwen/huizen tasten verkeerde electrische velden de goede negatieve geladen zuurstof aan en verdwijnt deze.

Voor vele wordt daarbij een zittende levenswijze, wat een oppervlakkige ademhaling veroorzaakt, bij opgeteld en er is al snel sprake van een zuurstof tekort.

 

De grootste electronen rover is toch wel plastic. Met een huis vol plastic neemt de kwaliteit van het zuurstof ook ernstig af.

In een zuivere berglucht kunnen zich 25000 geladen deeltjes per m3 bevinden. In een woning vol plastic kan dit dalen tot 200 geladen deeltjes per m3.

Onze zuurstof opname zal in deze ruimte dus ernstig teruglopen.

Omdat onze mitochondriën (de energiecentrale's in elke cel) afhankelijk zijn van neutrale of negatieve zuurstof wordt het opeens zeer begrijpelijk dat ons energieniveau terug loopt tot chronische vermoeidheid.

 

Daarom ook het advies om bij chronische vermoeidheid, bijnieruitputting of burn-out, de natuur in te gaan. Deze negatief geladen zuurstof zal zeker zijn werk doen.

Natuurlijk is plastic eruit, planten erin ook een goed begin!!

 

Je bent het waard!!

 

 

Liefs AngeLien

Reactie schrijven

Commentaren: 0